2.8.-8.8. välisenä aikana tehdyt tilaukset lähetetään maanantaina 9.8.! :)

Tietosuojaseloste

Pawfect Living

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.9.2020. Viimeisin muutos 1.9.2020

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Minna Isopahkala / Pawfect Living

Pähkinärinteentie 21 B 50

01640 Vantaa 

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Minna Isopahkala

0405196669

info@pawfectliving.fi

3. Rekisterin nimi

PawfectLiving.fi verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Pawfectliving.fi -verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpito ja hoito.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin kerätään seuraavat tiedot asiakkailta

  • asiakasnumero
  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero
  • tilaushistoria
  • toimituksen seurantatiedot
  • mahdollisen yrityksen nimi
  • mahdolliset asiakkaan ilmoittamat täsmentävät tilauksen lisätiedot

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta Pawfectliving.fi -verkkokaupan yhteydenotto-lomakkeella lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Asiakkaan asioidessa Pawfectliving.fi -verkkosivuilla käsitellään lisäksi seuraavia asiakkaan tietoja evästeiden ja Google Analytics-tekniikan avulla, vaikka verkkosivujen käyttäjä ei olisikaan rekisteröitynyt asiakkaaksi:

  • Päätelaitetta ja verkkokäyttäytymistä koskevat tiedot (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja selaushistoria)
  • Selailun ajankohta ja istunnon kesto
  • Mitä linkkejä tai mainoksia asiakas klikkaa ja mitä mainoksia tai muita sisältöjä hän katsoo

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

  • Matkahuollolle/Postille/DB Schenkerille asiakkaan tilauksen toimittamiseksi sillä toimitustavalla jonka hän on valinnut.

Mainitut tahot noudattavat Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR).

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Pawfectliving.fi -verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot säilytetään rekisterinpitäjän järjestelmässä, johon sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia käsittelee luottamuksellisesti vain yrityksen valtuuttamat henkilöt.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään pitempään.

9. Tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot.

Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

10. Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa rekisterinpitäjälle.

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 24.9.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Tmi Minna Isopahkala / Pawfect Living
info@pawfectliving.fi

Pawfect Living -verkkokauppa myy lemmikkieläintarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tuotteita tilaamalla asiakas hyväksyy Pawfect Living -verkkokaupan toimitusehdot.

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail tarjoaa seuraavat maksuvaihtoehdot

1. Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank

    Voit maksaa ostoksesi Collector laskulla tai osamaksulla (Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513)

    Collector Kuluttajalasku ja osamaksu
    •Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
    •Kertaostos maks. 5000 €
    •Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
    •Laskutuslisä 2,95 €
    •Lasku voidaan muuttaa osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36kk
    Lisätietoja: www.collector.fi

    3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express

    4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

    5. PayPal: PayPalin kautta tulevat luottokortit ovat Visa, Visa Electron, Master Card, American Express ja Discover.

          Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n ehdot. Painamalla "Osta" painiketta hyväksyt Pawfect Living yleiset ehdot.

          Tilaus- ja maksuvahvistus

          Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme chatin kautta tai sähköpostilla. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

          Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

          info@pawfectliving.fi

          Toimitustavat ja -kulut

          Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan kassalla. Toimituskulut vaihtelevat valitun toimitustavan mukaan.

          Varastossamme olevien tuotteiden toimitusaika on 1-4 päivää tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Pakkaamme tilaamasi tuotteet heti tilauksen saatuamme ja toimitamme tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä.

          Postin toimitus

          Tuotteet toimitetaan postitse lähimpään valitsemaasi postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen kun lähetyksen on noudettavissa.

          Mikäli valitsemasi toimitustapa ei sovi tuotteen lähettämiseen:

          ● Pidätämme oikeuden lähettää pienet lähetykset kirjeenä kotiin.

          ● Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.


          DB Schenkerin toimitus

          Tuotteet toimitetaan lähimpään valitsemaasi Schenkerin noutopisteeseen (K-market tai R-kioski). Pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Saat tekstiviestillä tai sähköpostitse ilmoituksen kun lähetyksen on noudettavissa.

          Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

          Vaihto- ja palautusoikeus

          Peruuttamisoikeus

          Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tuote tai palauttaa koko verkkokauppatilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

          Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäisessä kunnossa eli käyttämätön ja myyntikelpoinen. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

          Palautus ja vaihto ovat sinulle maksuttomia. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@pawfectliving.fi ja saat tarkemmat ohjeet vaihtoa varten. 

          Toimita palautettavat tuotteet samassa pakkauksessa tai vastaavanlaisessa, jossa vastaanotit ne. Tilauksesi mukana tulee palautuslomake, johon voit rastittaa tuotteet, jotka haluat palauttaa, sekä palautustarran, jota käytetään palautuksessa.

          Huom! Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli asiakas jättää noutamatta paketin postista, veloitetaan asiakkaalta toimitus- ja käsittelykustannukset.

          Peruuttamisoikeuden vaikutukset

          Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa PawfectLiving.fi verkkokauppa palauttaa asiakkaalta tuotteista saadun maksusuorituksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. PawfectLiving.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

          Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

          Ongelmatilanteet

          Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa PawfectLiving.fi asiakaspalveluun sähköpostitse. Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Ota myös yhteys asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

          Ostoskoriin käytetyt lahjakortit